Op maandag 8 januari 2018 is de jaarlijkse studiedag voor alle medewerkers van Odyssee.

 

Ook dit jaar is er weer een prachtig kerstfeest op de Epemaskoalle.

In prachtige outfits kwamen de kinderen op vrijdagmorgen naar school.

Dit maal een heel gezellig kerstontbijt in de verschillende groepen met heerlijke hapjes en een drankjes.

Extra dank voor de ouders van de AC en alle andere ouders!

Mede door hun inzet hebben we een grandioos kerstfeest gehad!

 

 

 

Woensdagmiddag, 20 december, werden er in de groepen verschillende kerstfilms gedraaid.
De kinderen mochten kiezen naar welke film ze wilden kijken en zich hiervoor inschrijven. Tijdens het kijken werden ze getrakteerd op een lekker chocolaatje.
Het was een hele gezellige middag!

 

Woensdag 20 december zijn de kinderen van groep 5 naar de Ielânen gegaan. Op school waren er al door verschillende groepen kaartjes gemaakt. Een gedeelte van deze kaarten is opgestuurd naar het ouderenfonds. Zij zullen er voor zorgen dat er vele ouderen zijn die een kerstkaartje krijgen.

De andere kaartjes hebben we meegenomen naar de Ielânen. Maar we hebben niet alleen de kaartjes gebracht. De kinderen hebben de afgelopen week erg geoefend met enkele kerstliedjes. Deze liedjes hebben we daar in de grote zaal gezongen. En dat was best wel spannend met allemaal bewoners erbij. Maar wat werd het weer positief ontvangen. Enkele bewoners zongen mee met de kinderen. Ook werd er nog een korte modeshow gehouden, om alle mooie kleding van de kinderen te laten zien. Het uitdelen van de kaartjes was ook een groot succes. Zowel de bewoners als de kinderen hebben genoten van dit bezoekje.

 

Dinsdag 19 december was de laatste training van Rots en Water. De kinderen mochten de les ervoor een plankje versieren. Op de ene kant mochten de kinderen hun wensen zetten. Wat zouden ze later willen, wat zijn hun dromen? Aan de andere kant van het plankje stond iets wat ze konden doen om het nog leuker te maken in de klas.

Bij de laatste training mochten de ouders kijken. Meester Menno heeft nog verschillende oefeningen gedaan die de kinderen de afgelopen weken gedaan hebben. Aan het einde van deze les mochten de kinderen hun plankje doorslaan of doorschoppen. Het is iedereen gelukt en we zijn daar heel erg trots op!