Samenloop voor Hoop.

 

Geachte kinderen (en ouders) van alle basisscholen in Súdwest Fryslân,

 

Organisatie Samenloop voor Hoop nodigt jullie uit om mee te doen aan de Kinderloop die tijdens de Samenloop voor Hoop in Sneek gehouden zal worden. Deze Kinderloop zal gehouden worden op 25 september s’ochtends om half elf. De loop duurt 24 minuten, en is onderdeel van de 24 uurs estafetteloop op het Veemarktterrein.  De bedoeling is om met zoveel mogelijk kinderen per school hieraan mee te doen, zodat het één grote happening wordt. Kijk maar eens op de site van de Samenloop voor Hoop, dan krijgen jullie een idee hoe het er ongeveer uit kan zien. Meedoen kost € 5,= en dan krijgen jullie een mooi paars t-shirt cadeau. De volledige opbrengst is voor het KWF, een afkorting voor het Koningin Wilhelmina Fonds. Met het geld wat verzameld wordt kan dit fonds wetenschappelijk onderzoek doen naar oorzaken en gevolgen van de ziekte kanker. Een ernstige ziekte waar jullie allemaal wel eens van gehoord hebben. Of erger, waar jullie misschien wel eens mee te maken hebben gehad in de familie of in jullie omgeving.

 

Als jullie mee willen doen, dan graag zo snel mogelijk opgeven voor 15 september. Opgeven kan via jullie school.

 

Het is ook mogelijk om actie te voeren per school. Initiatieven hiervoor laten we over aan de scholen. Individueel actie voeren mag natuurlijk ook. Er zijn o.a. speciale kinderbandjes te verkopen voor € 2,= per bandje. Op de site staat genoeg informatie hierover.

 

Het zou fantastisch zijn als er heel veel kinderen aan deze Kinderloop gaan meedoen. We zien jullie graag op de 25ste september!

 

Namens Samenloop voor Hoop,                                                                 

 

Alie Bakker
Organisatie Kinderloop