Dinsdag 19 april was het voor de kinderen van groep 8 tijd om het Jeugd EHBO-examen af te leggen. Na 10 weken hard te hebben geoefend onder leiding van mevrouw Gerda Merkies, mochten ze nu laten zien wat ze allemaal hadden geleerd tijdens deze lessen...

 

Tijdens onze Open Dag in maart hebben we een tekenwedstrijd georganiseerd. Uit de 47 inzendingen hebben we 4 finalisten geselecteerd. Nu hebben we jullie hulp nodig, want de tekening die de meeste likes op Facebook krijgt, wint de uiteindelijke hoofdprijs: een avontuur voor het hele gezin!

Je kunt tot 1 juni je stem uitbrengen. Daarna maken we de prijswinnaar bekend en ook alle andere prijswinnaars.

 

 

 

De projectgroep voor het fusieproces Odyssee en Openbaar Basisonderwijs Harlingen is inmiddels vier keer bij elkaar gekomen. Deze projectgroep bestaat uit; beide bestuurders, drie schooldirecteuren, twee leden van de GMR en de beleidsmedewerker communicatie van het servicebureau.

De projectgroep wordt begeleid door Penta Rho, een adviesbureau op het gebied van (onderwijs) organisatieontwikkeling, huisvesting en financiering.

 

 

Dinsdagavond 16 mei hebben we een leuke, inspirerende en interactieve ouderavond gehad.

Deze avond werd verzorgd door Evelyn Verburgh: mediacoach.

Onderwerpen als mediaopvoeding en veilig internet gebruik zijn aan de orde geweest...

 

 

CoderDojo staat voor zélf programmeren, websites bouwen, apps ontwikkelen, games maken en meer, en is bedoeld voor alle toekomstige programmeurs van 7-17 jaar! Bij CoderDojo kun je alles leren over programmeren. Denk hierbij aan websites, games, apps, Lego WeDo 2.0 of zelfs robots! Naast digitale projecten kun je bij CoderDojo ook aan de slag met bijvoorbeeld Arduino om zelf apparaten te bouwen...