Een heerlijk ijsje

We staan alweer aan het begin van het nieuwe ijsseizoen. Dit betekent dat MIN12 Sneek alle

basisschoolleerlingen uit Sneek en de omliggende plaatsen Ysbrechtum, Scharnegoutum, IJlst, Hommerts, Oppenhuizen, Gauw, Folsgare en Oosthem weer trakteert op een heerlijk ijsje. Alle andere MIN12 vestigingen doen de zelfde actie in hun marktgebied.

 

Ook dit jaar wordt de basisschoolactie gekoppeld aan een goed doel voor kinderen. Dit jaar is dat wederom CliniClowns. CliniClowns is er voor een klein magisch moment met grote betekenis door oprecht contact met de clown voor kinderen in een moeilijke gezondheidssituatie. Waar ziekenhuizen en zorginstellingen zich richten op hun kerndienst, zorgen zij voor afleiding en plezier. Zij gaan mee met de fantasie van het kind. En daar geniet ook de omgeving van mee. Voor meer informatie, kijk op www.cliniclowns.nl.

 

Voor elke ingeleverde Basisschool waardebon wordt €0,05 overgemaakt naar de stichting CliniClowns, met dit geld laten zij de kinderen heel even de zorgen vergeten en wordt er een lach op hun gezicht getoverd! In 2016 is er € 1912,55 opgehaald voor CliniClowns!

 

De waardebonnen kunnen worden ingeleverd van vrijdag 24 maart t/m zondag 2 april 2017.

Ook kinderen die geen suiker of gluten mogen vallen niet buiten de boot: zij kunnen rekenen op een lekker suiker- of glutenvrij ijsje!

 

Kortom, wij nodigen alle kinderen en leraren uit Sneek, Ysbrechtum, Scharnegoutum, IJlst, Hommerts, Oppenhuizen, Gauw, Folsgare en Oosthem uit in onze ijssalon MIN12 om te genieten van een lekker ijsje en tegelijk het mede mogelijk maken dat een kind haar wens wordt vervuld.

 

Tot ziens bij,

IJssalon MIN12!