Het schoolplein...

Met gepaste trots kunnen wij u melden dat er gestart is met het verbeteren van ons schoolplein. In het najaar is het “groen/doe pad” aangelegd. Zoals iedereen al heeft kunnen zien, zijn er vorige week grote keien geplaatst op het schoolplein. Ten eerste kunnen alle kinderen er heerlijk op spelen en lekker op chillen. Ten tweede kan het nu worden gebruikt om buiten les te geven. Vorige week is onze buitenklas al veelvuldig gebruikt.

In de vakantie en in de periode erna staan er nog meer veranderingen op ons te wachten. In het kort kunnen we u vertellen dat er een hek (pannakooi) om het voetbalveld wordt geplaatst. En aan de andere kant wordt het gras betegeld. Op deze tegels komt een prachtige coating zodat er verschillende spelletjes en sporten op kunnen worden gedaan.

Maar….

Voor de laatste puntjes op de i hebben we hulp nodig van sterke en handige ouders. Er moeten paaltjes bij het kleuterplein worden geplaatst. Ook de duikelstangen en het klimrek moet worden opgeknapt met een likje verf. Wie o wie kan en wil ons helpen?