Woensdag 22 maart is het weer zover. Dan gaan de deuren van alle Odysseescholen weer open voor een ieder die nieuwsgierig is naar ons mooie onderwijs. Dus zet alvast deze datum in uw agenda.

Op dinsdagavond 16 mei 2017 organiseren we op school, samen met de medezeggenschapsraad, een ouderavond over ‘opvoeden in de digitale wereld’...

 

 

Donderdagmiddag 16 februari is het certificaat KiVa-school onthult door Roel Krijnen, bestuursvoorzitter Odyssee Sneek.

Voor de onthulling hebben we met elkaar een lied gezongen op het plein: de move tegen pesten.

In de hele school zijn ’s middags gezelschapspelletjes gespeeld, die de kinderen zelf mee hadden genomen. De kinderen mochten spelletjes doen in hun eigen groep, maar ook in de andere groepen. Zodat de kinderen ook spelletjes konden doen met kinderen uit de andere groepen.

KiVa betekent leuk. Dus een KiVa-school is een leuke school. Waar iedereen gewaardeerd en gezien wordt. Het is niet ieder voor zich maar met elkaar. Dit bereiken we onder andere ook door een middag zoals deze.

We zijn er trots op dat we ons nu een KiVa-school mogen noemen!

Maandag 13 februari zijn we met groep 3 t/m 6 bij de voorstelling 'Smakelijke Sprookjes' geweest.
Het was een interactieve voorstelling waarbij de kinderen moesten bewegen, zingen en meedenken.
 

De tweede editie van de boekhandelsactie ”Geef Mij Maar een Boek!” gaat vrijdag 10 februari van start. Het doel van deze actie is het promoten van lezen onder jongeren. Om dit doel te kunnen bereiken stellen de Nederlandse boekhandels elk jaar een klassieker uit de jeugdliteratuur voor een lage prijs beschikbaar...