Min12 trakteert...

MIN12 trakteert ook komend seizoen alle basisschoolleerlingen uit Sneek en de omliggende plaatsen Ysbrechtum, Scharnegoutum, IJlst, Hommerts, Oppenhuizen, Gauw, Folsgare en Oosthem weer op een gratis ijsje!

 

MIN12 vindt dat ijs onlosmakelijk met kinderen verbonden is. Dit jaar steunen we, net als vorig jaar, stichting ‘CliniClowns’

 

Stichting ‘CliniClowns;

CliniClowns is er voor een klein magisch moment met grote betekenis door oprecht contact met de clown voor kinderen in een moeilijke gezondheidssituatie. Waar ziekenhuizen en zorginstellingen zich richten op hun kerndienst, zorgen zij voor afleiding en plezier. Via de stijlfiguur van de clown maken zij contact. Zij gaan mee met de fantasie van het kind. En daar geniet ook de omgeving van mee. Voor meer informatie, kijk op www.cliniclowns.nl

 

Dit jaar staat het hele seizoen stichting ‘CliniClowns’ centraal bij MIN12. Er is zelfs een ‘CliniClowns’ ijsje! Hiervan gaat een gedeelte van de opbrengst naar de stichting.

 

Voor elke ingeleverde Basisschoolwaardebon wordt € 0,05 overgemaakt naar de stichting ‘CliniClowns’, met dit geld laten zij magisch moment in vervulling gaan.

 

Ook kinderen die geen suiker of gluten mogen vallen niet buiten de boot: zij kunnen rekenen op een lekker suiker- of glutenvrij ijsje!

 

Kortom, wij nodigen alle kinderen uit Sneek, Ysbrechtum, Scharnegoutum, IJlst, Hommerts, Oppenhuizen, Gauw, Folsgare en Oosthem uit in onze ijssalon MIN12 om te genieten van een lekker ijsje en tegelijk het mede mogelijk maken dat een kind haar wens wordt vervult.

De uitnodiging ontvangen de kinderen binnenkort via school...