VakantieBieb

Het enige wat je moet doen is de app downloaden je registreren en dan kun je de boeken, tijdschriften en reisgidsen downloaden. Voor iedereen met een tablet, iPhone of iPad is er nu dus een virtuele boekenkist te downloaden voor een bepaalde periode!

 

Hieronder nog wat informatie:

De bibliotheken hebben nu de app VakantieBieb. In deze app zijn allemaal boeken, tijdschriften en reisgidsen te vinden. En het leuke is van 1 juni tot 31 augustus zijn de boeken in deze app gratis beschikbaar! Het enige wat je moet doen is de app downloaden je registreren en dan kun je de boeken, tijdschriften en reisgidsen downloaden.  Bij de e-books wordt het AVI-niveau vermeld, zodat je makkelijk een geschikt e-book kunt vinden. Vanaf 1 juli komen hier 30 titels voor volwassenen bij. In de VakantieBieb-app vind je maar liefst 60 e-books voor het hele gezin. De e-books in de app zijn te lezen op smartphone of tablet, door zowel leden als niet-leden van de Bibliotheek.

 

Selectie e-books
Vanaf 1 juni vind je 30 jeugdtitels in de VakantieBieb-app voor de volgende leeftijden: 6-9 jaar, 9-12 jaar en 12+. Bij de e-books wordt het AVI-niveau vermeld, zodat je makkelijk een geschikt e-book kunt vinden. Vanaf 1 juli komen hier 30 titels voor volwassenen bij.

 

VakantieBieb app:
Diverse boeken voor kinderen van 6 – 9 jaar
Diverse boeken voor kinderen van 9 – 12 jaar
Diverse boeken voor jongeren van 12 – 18 jaar
Romans voor volwassen
Informatieve boeken voor volwassenen
Reisgidsen
Tijdschriften

 

Voor meer informatie, zie:

http://www.kleutersdigitaal.nl/project/vakantiebieb-een-app-vol-boeken/