Sport op Basisscholen nodigt u van harte uit… voor het evenement Gezond Opgroeien!

Sport op Basisscholen nodigt u van harte uit!

 

Bewegen en gezonde voeding is belangrijk voor kinderen. Op zoek naar tips en tricks om uw kinderen hier enthousiast over te maken? Kom woensdag 21 januari ook naar Sneek voor het evenement Gezond Opgroeien. Met praktijkvoorbeelden van vakleerkrachten en voedingsdeskundige Mama Mascha gaan we dieper in op de voordelen van gezonde voeding en bewegen d.m.v. theater en meer. Komt u ook?

 

Programma

Wanneer        : 21 Januari 2016 Hoe laat         : 19:00 tot 21:30 uur Waar              : Lokaal 55 in Sneek

 

Aanmelding

Wij zien uw aanmelding voor het evenement met enthousiasme tegemoet. U kunt zich samen met een introducee aanmelden via www.sportopbasisscholen.nl/gezond-opgroeien.

 

Sport op Basisscholen

Het evenement wordt georganiseerd door Sport op Basisscholen, een initiatief van De Friesland Zorgverzekeraar en Sport Fryslân. Sport op Basisscholen zorgt voor vakleerkrachten en gezonde voedingsprogramma’s op basisscholen in Friesland. Want het is belangrijk dat kinderen met plezier hun talenten ontdekken en kennis maken met een gezonde levensstijl. Een gezonde basis begint namelijk op de basisschool! Jong geleerd is oud gedaan. De gemeente Súdwest-Fryslân doet ook mee aan Sport Op Basisscholen.

 

Op de hoogte blijven van alle ontwikkelingen? Volg ons op www.facebook.com/sportopbasisscholen en www.twitter.com/sportopschool.

Met vriendelijke groet,

 

Team Sport op Basisscholen

 

p.s. Een tip voor alle vaders. Foppe de Haan is er ook bij!