'Sneek op é Strún'

...Ter vergelijking, vorig jaar waren er bijna 500 online verkochte kaarten.

Het andere deel van de kaarten wordt via sponsorpakketten verkocht. In vergelijk met vorig jaar zit dat op een vergelijkbaar niveau.

“Het is duidelijk dat publiek ons weet te vinden’, aldus commissievoorzitter Robert Kliphuis. ‘De voorverkoop tegen gereduceerd tarief was top. Iets meer dan 950 kaarten verkochten we tegen het voorverkoop tarief van € 9,50. Inmiddels verkopen we ze een week tegen hetzelfde tarief als vorig jaar (€ 12,50). En ook dat zijn er iedere dag weer om en nabij de 10”, vervolgt hij enthousiast.

De voorbereidingen van het evenement zitten mooi op schema. De route is meerdere keren gelopen, de programmering is rond en aan de laatste verrassingen wordt gewerkt. De organisatoren volgen de weersvoorspellingen inmiddels meerdere keren per dag. Net zoals de online-verkopen. “Als er nu nog een eindspurt komt, dan zijn we uitverkocht. Kwantiteit is één, kwaliteit van de beleving is twee”, aldus Kliphuis.

De opbrengst van Sneek op ‘e Strún is voor Charity 4 Brains.

Een organisatie die zich inzet om de ziekte Ataxie is een slopende, zeldzame en nu nog ongeneeslijke hersenziekte die het besturingssysteem in de hersenen aantast. Daardoor wordt bewegen steeds moeilijker en uiteindelijk onmogelijk. Deze ziekte treft helaas steeds meer jonge mensen. Wil je ook bijdragen aan dit doel – en een hele leuke avond beleven op derde kerstdag – koop dan tickets op www. sneekopestrun.nl