Televisieprogramma van RTL Telekids: Hou ’t Schoon.

Dit jaar gaat de gemeente Súdwest-Fryslân extra veel aandacht besteden aan zwerfaval. Onze school wil daarom graag haar medewerking verlenen aan het televisieprogramma van RTL Telekids: Hou ’t Schoon.

 

Hou ’t Schoon is een interactieve spelshow geproduceerd door Bazarmedia in samenwerking met gemeente Súdwest-Fryslân en uitgezonden bij RTL 8. In het televisieprogramma strijden twee teams uit twee verschillende wijken/buurten van een gemeente tegen elkaar. Met uitdagende spellen en opdrachten komen kandidaten en kijkers op een leuke en leerzame manier in aanraking met het onderwerp zwerfafval. Het team dat het slimste is, het hardste werkt en de buurt het schoonst maakt, is de winnaar van de aflevering en wint een barbecue-feestje voor de buurt!

 

Hou ’t Schoon zoekt enthousiaste kandidaten!

 

Aanmelden

Leerlingen uit groep 5 t/m 8 die kans willen maken op een plek in een van de twee kandidatenteams, kunnen zich tot woensdag 13 april aanmelden voor de casting via de website: www.houtschoon.nl  Zij kunnen zich alleen of met vrienden uit de wijk/dorp aanmelden. Meer informatie over het programma en de aanmelding, evenals de promofilm, vindt u op de website.

 

Casting

De casting dag vindt plaats op zaterdagmiddag 16 april. Op basis van de casting worden twee teams van vier kinderen geselecteerd die het tegen elkaar op zullen nemen in de aflevering. Verdere informatie over de casting volgt per e-mail na aanmelding.

 

Televisieopnames

Deze opnames zijn op zondag 22 mei. De hele buurt/dorp is uiteraard uitgenodigd om te komen aanmoedigen!

 

Wacht niet langer en geef uw kind nu op!

En wie weet schittert hij of zij dan wel in de leukste en schoonste spelshow van Nederland!